FASADE

Dekorering av fasader kan gjøres på mange måter og man bruker gjerne forskjellige elementer som fasadeskilt, vindusdekor, pylon e.l. i profileringen av bedriften. Det finnes forskjellige løsninger i forskjellige prisklasser. Vi hjelper deg med å velge hva som passer best for din fasade og til ditt budsjett.

Skilt

Vi tilbyr en rekke kvalitetsprodukter som sikrer gode resultater om man velger alt fra plateskilt til sargbokstaver med lys.

Montering av skilt utføres med egnede festeanordninger av våre dyktige montører. Tilkobling av strøm bør utføres av godkjent elektriker der dette er aktuelt.

Dekor & utsmykning

Enten man vil skjerme for innsyn eller om man vil bruke plassen til å profilere seg så er det ofte aktuelt å dekorere vinduer. Fasadens vinduer kan dekoreres med alt fra firmalogo og frostet folie til heldekkende bilder printet på klar folie. Innvendige kontorvinduer og dører kan virkelig få et designløft med foliedekor. Striper, mønster, logo, mulighetene er mange!

Vi leverer plateskilt, utfreste bokstaver i oppskummet pvc lakkert i ønsket farge, sargbokstaver med bak- eller frontlys, galgeskilt, pyloner, bøyleskilt, informasjons og parkeringsskilt og mye mer.