Bildekor

Profilering av alle typer kjøretøy er et av de største og viktigste forretningsområdene våre og har vært det siden starten i 1998. Flere tusen kjøretøy har fått alt fra enkel logodekor til mer spenstige design med bl.a. heldekkende fotografi eller helfoliering.

Enkel markedsføring av ditt firma

Å få logoen til firmaet på bil er en enkel og relativt rimelig og effektiv form for markedsføring.

Vi kan alt fra enkel design, tilpassing av eksisterende profil til kompliserte heldekkende løsninger. Vi kan steppe inn på idestadiet, ta imot produksjonsklare originaler, produsere og levere ferdig montert – med garanti!

Folie som beskytter lakken

Lakkbeskyttelsesfolie er en enkel måte å å beskytte bilen mot riper og slitasje. Vi bruker klar foile av beste kvalitet for et optimalt resultat.

Montering

Vi har dyktige montører med lang erfaring som enten monterer i våre lokaler i Lier eller på ønsket sted.

Du kan låne bil av oss mens vi folierer!
(Gjelder ved bildekor).
Kr 300,- per dag.

Solfilm

Dagens profesjonelle solfilmserier kommer i mange tonegrader og fargenyanser, og har flere bruksområder og funksjoner enn mange tror. Vi har i flere år ført ASWF solfilmserie med stor tilfredshet både under legging/montering og solfilmens holdbarhet over tid. ASWF følger europeisk standard for sikkerhet.

Vi legger solfilm på biler, fasadeglass og i kontormiljøer.

Montering av solfilm krever meget god rengjøring i forkant og riktig monteringsteknikk for et perfekt resultat. ASWF solfilm krever ikke spesielt vedlikehold og kan enkelt fjernes uten synlige skader/merker på glasset. Ved montering av solfilm hos oss bør bestilling av time foretas 1-2 uker før ønsket påmontering.

Hvorfor velge ASWF solfilm?